Clubinfo
Coronavirus

De getroffen maatregelen naar aanleiding van het coronavirus zorgen ervoor dat er van de overheid HELEMAAL NIET MAG GETENNIST WORDEN op onze terreinen. Wij rekenen op jullie om dit te respecteren.

De maatregelen van de overheid gelden op dit moment t.e.m. 3 april, maar worden mogelijk verlengd. Wij houden jullie verder op de hoogte van eventuele wijzigingen. Het is niet leuk, maar wel noodzakelijk dat nu de nodige voorzorgsmaatregelen genomen worden.

Om organisatorische redenen hebben wij het volgende besloten:

  • De openingsavond op 4 april gaat NIET door
  • De terreinen zullen op zijn vroegst beschikbaar zijn vanaf 19 april
  • De eerste damesavond op 16 april wordt verschoven naar 27 augustus
  • De kantine zal gesloten blijven, tenminste tot 19 april

Clubkledij

Om de herkenbaarheid van onze leden als speler van Tc RWP te verhogen hebben wij afgelopen jaar besloten om sweaters te laten maken met ons clublogo. Wij hebben ervoor gekozen om eenzelfde kleur en model te kiezen zowel voor de jeugd als voor de volwassenen, zowel dames als heren. Het is een grijze trui geworden met een kap en een ritssluiting. Hierop staat een groen clublogo.

Zeker voor hen die ook buiten de club gaan tennissen, (tornooien, Interclub, KVT, Seniorenbeker…) kan het een mooi punt van herkenning zijn als RWP-speler. Er zijn reeds vele leden die er vorig seizoen één hebben aangeschaft. En ook dit jaar bestaat nog de mogelijkheid om een dergelijke trui te kopen.

De kostprijs van deze mooie sweater is 35 euro
Sweaters-RWP