ONZE CLUB / Clubinfo
Nieuw kassasysteem
knip-app

Wij hebben een nieuw kassasysteem van Easy Payments Sports in gebruik genomen. Het is de bedoeling om niet meer met cash geld te werken in de kantine. Betalen kan op verschillende manieren:


Via de KNIP-app
knip-app

Je kan op je smartphone de knip APP downloaden. Hieraan wordt dan een rekening gekoppeld waarmee je kunt afrekenen aan de kassa. Je kunt via deze app een bepaald bedrag op die rekening opladen. Het minimum oplaadbedrag is 25 euro.

Als je gaat betalen scan je met die app de QR-code op de kassa en het te betalen bedrag gaat van je rekening. Het voordeel hiervan is dat je steeds 20% korting krijgt bij al je betalingen.

Om de KNIP-app te activeren heb je 2 codes nodig. Deze kan je steeds aanvragen bij één van de bestuursleden. Je krijgt dan formulier met de benodigde persoonlijke codes.

Via een CLUBKAART
clubkaart

Dit werkt ook via de KNIP-app. Het bedrag dat je oplaadt op je rekening komt dan ook op je clubkaart te staan. Om te betalen moet je alleen je clubkaart op de kaartlezer te leggen bij de kassa, en het te betalen bedrag wordt afgeboekt van je rekening. Ook met de betaalpas krijg je steeds 20% korting op al je betalingen.

Als je een betaalpas hebt kan je ook gewoon blijven betalen via de KNIP-app. De kostprijs van een clubkaart is 5 euro. Bij verlies van de kaart ben je het bedrag dat er op staat niet kwijt, want dat blijft gekoppeld aan je KNIP-account.

Je kan een CLUBKAART aanvragen bij één van de bestuursleden. Deze bevat de benodigde codes om je KNIP-account te activeren en te koppelen aan je CLUBKAART.

Via PAYCONIQ, Bancontact of mobiel betalen met de bankapp op je smartphone.
payconiq

Het is voortaan ook mogelijk om met PAYCONIQ te betalen. Hiermee krijg je geen korting op je betalingen. Je scant de QR-code op de kassa om een betaling te verrichten.


Opladen bedrag op de rekening van je KNIP-account en op je CLUBKAART.

Handleiding:

  1. Start de KNIP-app op je smartphone en log in.
  2. Klik op rekening rechtsonder
  3. Beweeg het bolletje naar boven om te bepalen hoeveel geld je wil opladen (minimum toegelaten bedrag is 25 euro)
  4. Corrigeer eventueel door het juiste bedrag in te tikken
  5. Klik op het bancontact icoon (of eventueel VISA of Mastercard)
  6. Hier kan je dan verder zoals andere betalingen met je smartphone via de bancontact app of via manuele ingave van je bankkaartgegevens.
ACTIVEREN KNIP-ACCOUNT voor gebruik KNIP-app zonder CLUBKAART

Hou je formulier met je persoonlijke codes bij de hand.

activeren-zonder-lidkaart

ACTIVEREN KNIP-ACCOUNT voor gebruik KNIP-app MET CLUBKAART

Hou je CLUBKAART bij de hand.

activeren-met-lidkaart