Clubinfo
Nieuwe versoepelingen met ingang van 8 mei / 15 mei.

Hierdoor zijn er weer wat extra mogelijkheden.

Als bestuur hebben wij alles gedaan om de mogelijkheid te creëren om de kantine terug te openen. Hiervoor hebben wij een aantal vrijwilligers gevraagd die per twee de eerste vier weken de kantine willen bemannen. Het enthousiasme was zo groot dat we al na 24u voldoende kandidaten hadden.

Onze dank daarvoor. Wij vinden de betrokkenheid van onze leden SUPER.

Daardoor openen wij de kantine met ingang van maandag 15 juni.

Voorlopig alleen op weekdagen van 19.00 tot 23.00 uur. Wij rekenen op onze leden om dan ook om uiterlijk 23.00 uur de kantine te verlaten. Gelieve ook rekening te houden met de instructies die in de kantine aangebracht zijn. Deze zijn dezelfde als voor elke andere drankgelegenheid in België. Dit is een absolute voorwaarde om de kantine te mogen openhouden. Als dat niet lukt, zullen wij noodgedwongen opnieuw moeten sluiten.


Praktische info:
 • Sanitair, kantine en speeltuin gaan terug open vanaf 15/6. Kleedkamers zijn voorlopig nog niet toegankelijk.
 • Ontsmet je handen voor en na het spel. Er zijn handsprays beschikbaar. Ga er nuttig, spaarzaam en verantwoord mee om. Er zijn ook handsprays voorzien in de kantine.
 • Er zijn geen afvalbakken beschikbaar. Eigen afval moet je mee terug naar huis nemen.
 • Poortjes van de terreinen moeten open blijven.
 • Tafels en stoelen mogen niet verplaatst worden.
 • VOLG DE INSTRUCTIES VAN PLAY SAVE and GO van Tennisvlaanderen. Klik hier voor deze instructies.
 • Verdere instructies voor de kantine worden opgehangen aan de kantine.
Tennis in CORONA-tijd.
 • RESERVATIE van de terreinen is VERPLICHT.
 • Wie komt dubbelen moet de vier namen van de spelers invullen bij de reservatie.

Activiteiten
 • Alle activiteiten van onze kalender blijven opgeschort, met uitzondering van de JEUGDKAMPEN die WEL DOORGAAN. Inschrijven kan via de jeugdpagina.
 • Alle voorjaarslessen van de jeugd zijn geannuleerd. Het betaalde lesgeld zal teruggestort worden. De lessen voor volwassenen zijn terug opgestart.
 • Of ons jaarlijks tornooi kan doorgaan staat nog niet helemaal vast, maar we zijn optimistisch.

Naleven afspraken

De toekomst zal uitwijzen in hoeverre bestaande maatregelen verder versoepeld kunnen worden. Het hangt er echter vanaf in welke mate de gemaakte afspraken door iedereen nageleefd worden. Wij durven daarom rekenen op ieders verantwoordelijkheidszin en gezond verstand.

Ook als club hebben wij een duidelijke en niet mis te verstane verantwoordelijkheid. Daarom zullen wij erop toezien dat iedereen zich aan de afspraken houdt. Duidelijk zichtbare richtlijnen zullen aangebracht worden op de terreinen en tegen de kantine.


Clubkledij

Om de herkenbaarheid van onze leden als speler van Tc RWP te verhogen hebben wij afgelopen jaar besloten om sweaters te laten maken met ons clublogo. Wij hebben ervoor gekozen om eenzelfde kleur en model te kiezen zowel voor de jeugd als voor de volwassenen, zowel dames als heren. Het is een grijze trui geworden met een kap en een ritssluiting. Hierop staat een groen clublogo.

Zeker voor hen die ook buiten de club gaan tennissen, (tornooien, Interclub, KVT, Seniorenbeker…) kan het een mooi punt van herkenning zijn als RWP-speler. Er zijn reeds vele leden die er vorig seizoen één hebben aangeschaft. En ook dit jaar bestaat nog de mogelijkheid om een dergelijke trui te kopen.

De kostprijs van deze mooie sweater is 35 euro
Sweaters-RWP