LIDMAATSCHAP / Kantinedienst

Net als in de afgelopen jaren zul je één of twee keer aangeduid worden om de kantine een aantal uurtjes open te houden en je clubgenoten te voorzien van de nodige drankjes na een inspannende wedstrijd. Wie een datum toegewezen kreeg die absoluut niet past dan is het de bedoeling om met een clubgenoot af te spreken om onderling van datum te wisselen.

Dit doe je op eigen initiatief, zonder dat iemand van het bestuur daar moet tussenkomen. Wij rekenen op de loyaliteit van iedereen om dit prachtige systeem, waar veel clubs ons om benijden in stand te houden. Wie zonder geldige reden verzaakt aan zijn beurtrol zal volgend seizoen geweerd worden als lid van TC RWP vzw. Leden tot 18 jaar en vanaf 63 jaar worden automatisch vrijgesteld van bardienst.

Wie absoluut niet in de mogelijkheid is om aan dit systeem mee te werken kan gebruik maken van de afkoopregeling die is voorzien. Hierbij betaalt men € 95.00 extra boven op het lidgeld en men zal dan niet opgenomen worden in de beurtrol. Deze afkoop kan enkel gebeuren door overschrijving van deze afkoopsom samen met de betaling van het lidgeld. Het kan niet meer later op het seizoen.

Bij slecht weer zal de verantwoordelijke voor het openen van de kantine bepalen of de kantinedienst doorgaat op basis van onderstaande punten:

  • De kantine wordt niet geopend in uitzonderlijke omstandigheden/bij slecht weer. De verantwoordelijke voor het openen zal contact opnemen met de persoon, die op de planning staat voor de kantinedienst. De kantinedienst wordt opnieuw ingepland voor en later moment in het seizoen;
  • Indien er bij slecht weer niemand aanwezig is en er geen terreinen zijn gereserveerd zijn kan er vanaf 20u30 afgesloten worden.
LET OP: Op zondag is de kantine alleen in de voormiddag geopend indien er lessen worden gegeven, dan wordt de kantine vanaf 14u30 geopend. Op andere zondagen is de kantine open tussen 9u30 en 19u30.

Download overzicht kantinedienst: Deel 1 / Deel 2