Lid worden
Inschrijven – Bestaande leden

Je kunt je lidmaatschap vernieuwen via de site van Tennis Vlaanderen.
Hiervoor moet je inloggen met je eigen lidnummer (of emailadres bij tennisvlaanderen) en je paswoord.

Dan ga je naar je spelersdashboard en scrolt naar beneden tot bij CLUBABONNEMENETEN. Daar vind je dan je lidmaatschap bij TC RAVELS WEELDE POPPEL en klik je op verlengen.

inschrijving bestaande leden

Inschrijven – Nieuwe leden

Iedereen is welkom in onze club en kan bij ons aansluiten om de tennissport te beoefenen. Wij beschikken over 8 buitenvelden aangelegd in gravel. Deze velden zijn voorbehouden voor alle toegetreden leden van Tennisclub RWP vzw. Al onze spelers kunnen samen met een medespeler een terrein reserveren voor de duur van één uur. Zodra dit uur verlopen is heeft men de mogelijkheid om opnieuw een terrein te reserveren.

Al onze spelers zijn ook steeds welkom op alle activiteiten die door de club worden georganiseerd. Vaak moet men wel inschrijven om hieraan deel te nemen, zodat we weten hoeveel deelnemers er zullen zijn, zodat we de activiteit vlot kunnen laten verlopen.

Lid worden kan door een het aanvraagformulier in te vullen en daarna moet je het lidgeld voor het lopende jaar overschrijven op onze rekening: BE52 1430 9907 6309


Lidgeld

voor volwassenen (geboren in 2002 of vroeger): € 75,00

voor juniors (geboren in 2003 tot 2006): € 30,00

voor de jeugd (geboren van 2007 tot 2015): € 25,00

Wie met het hele gezin lid wil worden, betaalt maximaal € 225,00

Voorwaarde is dat men ook op hetzelfde adres woont. Als je een gezinspas wil, moet je dit ook in het aanvraagformulier aanduiden. Dan vul je voor ieder gezinslid het formulier in en je duidt aan dat het om een gezinspas gaat.

Aanvraag tot lidmaatschap

    Als je al ooit lid was van een andere club

    Aanvraag van een gezinspas