Mannenbeker 2021
Competitie

Tijdens 8 mannenavonden zal er gespeeld worden voor de mannenbeker 2021. Het is een ploegencompetitie (minimum 4 en maximum 8 spelers per ploeg) met een dagklassement en jaarklassement. De data worden via de kalender aangegeven als Mannenavond Competitie.

Iedere aanwezige speler betaalt € 8,00 voor de drank.


Inschrijven

De inschrijvingen zijn afgesloten

Wedstrijdreglement
 1. Elke ploeg moet op de competitie-avond 3 dubbelmatchen spelen. Mogelijk 4de wedstrijd bij oneven aantal ploegen
 2. Men mag op 1 avond niet 2 keer dezelfde ploeg opstellen. Daarom moet men minstens 3 aanwezige spelers per ploeg hebben. 4 spelers bij 4 wedstrijden.
 3. De matchen worden evenwichtig samengesteld. Er wordt met een handicapsysteem gespeeld. Is het verschil in dubbelpunten bijvoorbeeld 15-20 punten, dan krijgt de ploeg met het minste punten elk spel 15-0 voor. Bij grotere verschillen wordt de score nog meer aangepast.
 4. Er wordt gespeeld tot aan het belsignaal. (systeem dubbelmix)
 5. Er wordt een dagklassement en jaarklassement opgemaakt. Klassement:
  • per gewonnen match : 2 punten
  • gelijk spel : 1 punt
  • verlies : 0 punten
  • bij gelijke stand telt het verschil tussen gewonnen en verloren spelletjes
 6. Een ploeg kan tijdens het seizoen nog uitgebreid worden tot maximum 8 spelers. Transferts tussen ploegen zijn niet toegestaan.
 7. Iedereen moet niet om 19 u aanwezig zijn. 2 spelers van elke ploeg is voldoende. Als er nog velden vrij zijn, kunnen de deelnemers die dat uur geen wedstrijd voor de mannenbeker hebben, nog altijd vrij spelen.