Nieuwsbrief Januari

Het wordt een jaar van vernieuwing:

Zoals jullie zien zit de mailing in een nieuw kleedje. Mochten er iets niet goed werken, kan je dit laten weten via info@rwp.be

Verder zullen terrein 5 en 6 vervangen worden door 2 nieuwe all-weather terreinen. We hopen dit in het begin van het seizoen klaar te hebben.

Ten slotte zijn wij volop bezig met de voorbereidingen voor de aanleg van 2 padelvelden.  Deze zullen geplaatst worden in de loop van het jaar naast tennisterrein 2. Er moeten hiervoor geen tennisvelden opgeofferd worden. Meer details over padel volgen nog. 

Hernieuw uw lidmaatschap en noteer de volgende data alvast in uw agenda:

14/01 – Winterwandeling

Zin om alvast je benen te strekken en zomertennisvrienden te ontmoeten? Kom op zondag 14 januari mee wandelen. Er is wandeling van 5km voorzien en er is ook een buggy-vriendelijke kortere wandeling. We vertrekken vanuit de tennisclub stipt om 10u. Je bent van harte welkom vanaf half 10. Na de wandeling is er naar jaarlijkse gewoonte soep voorzien. De wandeling is gratis en zonder inschrijving. Wens je iets anders te drinken, betalen kan via Payconic of cash. Iedereen is van harte welkom.

31/01 – Inschrijving Interclub

Inschrijven voor Interclub kan je doen voor 31 januari door een mail te sturen naar info@rwp.be met de naam en voornaam, de telefoonnummer en emailadres van de kapitein alsook de naam en voornaam van alle effectieve leden van de ploeg. Voor verdere vragen kan je terecht bij Jef Steenackers (0498/15 36 72)

29/02 – Uiterste datum vernieuwing lidmaatschap

Tarieven seizoen 2024
De tarieven zijn ongewijzigd gebleven.
Volwassenen (geboren voor 01/01/2006): 95€ (tem 29 februari)
Jeugd (geboren 01/01/2006 – 31/12/2009): 40€
Kinderen (geboren 01/01/2010 – 31/12/2020): 35€
Gezinspas (voorwaarde: op hetzelfde adres wonen en tot hetzerlfde gezin behoren): 285€

Je kan snel je lidmaatschap activeren via de app van Tennis&Padel Vlaanderen. Daarin vind je een knop naar abonnementen en selecteer onze club. Zodra dit is goedgekeurd ontvang je een mail en kan je gemakkelijk vanuit de app je betaling doen via bankcontact of via overschrijving. De inschrijving en betaling dient te gebeuren voor eind februari.

Opgelet: vanaf 1 maart zal je inschrijvingsgeld automatisch verhogen naar 120euro ipv 95euro. Dit geldt niet voor nieuwe leden.

Heb je graag meer uitleg hoe je het lidmaatschap kan verlengen, surf dan naar onze website of gebruik deze link: hoe lidmaatschap vernieuwen?

Persoonsgegevens wijziging
Zorg ook dat je email adres, telefoonnummer, gsm-nummer en adres juist zijn ingegeven via de website van tennis en padel Vlaanderen. Zo blijven wij als RWP club in contact met jou en ontvang je onze mails, staat uw telefoonnummer juist op de beurtrol van de bardienst, ….

31/03 Inschrijving KVT

inschrijven voor KVT dienst voor eind maart te gebeuren door een mail te sturen naar info@rwp.be. Gelieve volgende info door te sturen: naam en voornaam, telefoonnummer en emailadres en reeks waarin men wil spelen alsook het tijdstip waarop men thuimatchen wil spelen (vb. zaterdag 13.30uur).  Bij vragen kan je terecht bij Jan Hertogs (014/65 89 18)

06/04 Opening tennisseizoen

6 April is de opening van het zomerseizoen. Nadien kan je ook ’s avonds weer volop genieten van het tennissen en is de bar weer open.

Bardienst

We rekenen op jullie loyaliteit om één of twee keer om de kantine een aantal uurtjes open te houden. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we blijven genieten van gezellige momenten in de kantine.  We zullen trachten de lijsten met de beurtrol tijdig beschikbaar te maken. Past de datum je niet? Geen probleem, je kan zelf met een clubgenoot afspreken om van datum te wisselen. Gelieve dit op de lijst in de kantine dan aan te duiden. Wie zonder geldige reden verzaakt aan zijn beurtrol zal volgend seizoen geweerd worden als lid van TC RWP vzw.

Je ben vrijgesteld van bardienst tem het jaar dat je 18 wordt, en vanaf het jaar dat je 64 wordt.
Wie afsoluut niet in de mogelijkehid is om aan dit systeem mee te werken, kan gebruik maken van de afkoopregeling. Hierbij betaal je 95 euro extra boven op het lidgeld en zal men niet opgenomen worden in de beurtrol. Deze afkoop kan enkel gebeuren door overschrijving van deze afkoopsom op het moment dat het lidmaatschap wordt verlengd. Het kan dus niet meer later op het seizoen.

Leden die tijdens het tornooi bardienst willen doen, kunnen zich vrijwillig opgeven door een mail te sturen naar info@rwp.be voor 1 maart. Spreek af met enkele vrien(inn)en en vorm een groepje van 4 of 5 personen om samen een beurtrol voor uw rekening te nemen. Wie zich voor he seizoen opgeeft als vrijwilliger voor een bardienst tijdens het tornooi, zal niet opgenomne woren in de gewone beurtrol en zal dus ook geen tweede beurtrol toegewezen krijgen.

05 – 09/08 Tenniskamp

Noteer de volgende momenten alvast in uw agenda:
• Tennislessen voor de jeugd
 staan dit jaar gepland op zondag voormiddag tussen 9.00 en 13.00u. 
• Het tenniskamp zal doorgaan van 5 tem 9 augustus.

Meer informatie over inschrijving en prijs van de lessen en het kamp zullen volgen via een nieuwsbrief in de volgende maanden. Belangrijk is dat ze zijn ingeschreven als lid om aan één van deze activiteiten deel te nemen.

No Replies to "Nieuwsbrief Januari"