Nieuwsbrief Februari

De dagen worden stilaan langer en we bereiden ons voor op weer een leuk tennisseizoen.

Vergeet je dus zeker niet in te schrijven, mocht dit nog niet gebeurd zijn.

De aanleg van de all-weather terreinen 5 en 6 is intussen gestartWe hopen dit zo snel mogelijk klaar te hebben. De aanleg van 2 padelvelden is in aanvraag bij de gemeente. We zullen dus nog even geduld moeten hebben.

Er staan dit jaar weer tal van activiteiten op de kalender:

  • Voor de jeugd gaan er funavonden zijn op vrijdagavond, in de zomer is er een tenniskamp,  clubcampioenschap, mogelijkheid om les te volgen …
  • Voor volwassenen gaan er thema-avonden zijn op vrijdag.
  • De dames- en mannenbeker mogen natuurlijk ook niet ontbreken.
  • Er zijn ook grabbelnamiddagen, mogelijkheid om les te volgen en tal van andere activiteiten,…

29/02 – Uiterste datum vernieuwing lidmaatschap

Tarieven seizoen 2024
De tarieven zijn ongewijzigd gebleven.
Volwassenen (geboren voor 01/01/2006): 95€ (tem 29 februari)
Jeugd (geboren 01/01/2006 – 31/12/2009): 40€
Kinderen (geboren 01/01/2010 – 31/12/2021): 35€
Gezinspas (voorwaarde: op hetzelfde adres wonen en tot hetzelfde gezin behoren): 285€

Je kan snel je lidmaatschap activeren via de app van Tennis&Padel Vlaanderen. Daarin vind je een knop naar abonnementen en selecteer onze club. Zodra dit is goedgekeurd ontvang je een mail en kan je gemakkelijk vanuit de app je betaling doen via bankcontact of via overschrijving. De inschrijving en betaling dient te gebeuren voor eind februari.

Opgelet: vanaf 1 maart zal je inschrijvingsgeld automatisch verhogen naar 120euro ipv 95euro. Dit geldt niet voor nieuwe leden.

Heb je graag meer uitleg hoe je het lidmaatschap kan verlengen, surf dan naar onze website of gebruik deze link: hoe lidmaatschap vernieuwen?

Persoonsgegevens wijziging
Zorg ook dat je email adres, telefoonnummer, gsm-nummer en adres juist zijn ingegeven via de website van tennis en padel Vlaanderen. Zo blijven wij als RWP club in contact met jou en ontvang je onze mails, staat uw telefoonnummer juist op de beurtrol van de bardienst, ….

29/02 Bardienst tijdens tornooi en vrijwilligers openen kantine

Wens je graag met vrienden bardienst te doen, meld je aan als team om tijdens het tornooi de bar te doen.Wens je als vrijwilliger de bar 2 weken per jaar te openen, meld je aan.

BARDIENST
We rekenen op jullie loyaliteit om één of twee keer de kantine een aantal uurtjes open te houden. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we blijven genieten van gezellige momenten in de kantine.  We zullen trachten de lijsten met de beurtrol tijdig beschikbaar te maken. Past de datum je niet? Geen probleem, je kan zelf met een clubgenoot afspreken om van datum te wisselen. Gelieve dit op de lijst in de kantine dan aan te duiden.

Wie zonder geldige reden verzaakt aan zijn beurtrol zal volgend seizoen geweerd worden als lid van TC RWP vzw.

Je ben vrijgesteld van bardienst tem het jaar dat je 18 wordt, en vanaf het jaar dat je 64 wordt.
Wie absoluut niet in de mogelijkehid is om aan dit systeem mee te werken, kan gebruik maken van de afkoopregeling. Hierbij betaal je 95 euro extra boven op het lidgeld en zal men niet opgenomen worden in de beurtrol.

Deze afkoop kan enkel gebeuren door overschrijving van deze afkoopsom op het moment dat het lidmaatschap wordt verlengd. Het kan dus niet meer later op het seizoen.

Leden die tijdens het tornooi bardienst willen doen, kunnen zich vrijwilligopgeven door een mail te sturen naar info@rwp.be voor 1 maart. Spreek af met enkele vrien(inn)en en vorm een groepje van 4 of 5 personen om samen een beurtrol voor uw rekening te nemen. Wie zich voor het seizoen opgeeft als vrijwilliger voor een bardienst tijdens het tornooi, zal niet opgenomen worden in de gewone beurtrol en zal dus ook geen tweede beurtrol toegewezen krijgen.

Wens je graag het bestuur te helpen en als vrijwilliger de kantine gedurende 2 weken op het seizoen te openen, stuur een mail naar info@rwp.be

15/03 Volwassenen: inschrijving clubavonden en tennislessen

Inschrijven voor de dames- en mannenbeker alsook voor tennislessen kan tem 15 maart. Dubbelmixavonden zijn vervangen door thema-avonden. 

THEMA-AVONDEN
De dubbelmix is vervangen door thema-avonden. Zo kan iedereen, met of zonder tennispartner, komen deelnemen. We maken er gezellige avonden van volgens een bepaald thema.  Inschrijving vooraf is niet nodig. De eerste thema-avond staat gepland op 19 april. Meer informatie volgt nog via facebook.

MANNENBEKER
Het spelreglement voor de mannenbeker is hetzelfde gebleven als de vorige jaren en vind je op de website onder volwassenen/clubavonden. De mannenbeker start op 18 april. Per ploeg moeten er minstens 4 en maximum 8 spelers zijn. Inschrijving per ploeg kan via de website tem 15 maart. Deelname aan de mannenbeker bedraagt 10euro per avond per persoon incl. drank.

DAMESBEKER
Het spelreglement voor de damesbeker is aangepast en is hetzelfde als de mannenbeker. Je kan het reglement vinden op de website onder volwassenen/clubavonden. De vrouwenbeker start op 25 april. Inschrijving per ploeg kan via de website tem 15 maart. Deelname aan de damesbeker bedraagt 10euro per avond per persoon incl. drank.

TENNISLES
Er is de mogelijkheid om tennisles te volgen op maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Inschrijven kan tem 15 maart.

GRABBELNAMIDDAG
Naar jaarlijkse gewoonte staat er ook weer de grabbelnamiddag op de planning. Iedereen die graag een balletje klopt, is welkom. Er wordt gestart om 13u. Inschrijven vooraf is niet nodig.

15/03 Jeugdactiviteiten: inschrijving tennislessen

Er is voor de jeugd mogelijkheid om tennisles te volgen. Schrijf je in voor 15 maart.
Inschrijving voor het kamp van 5 tem 9 augustus volgt later. 

Er is de mogelijkheid om tennisles te volgen op zondagvoormiddag van 9 tem 13u voor alle schoolgaande kinderen. De lessen starten op 21 april. Inschrijven kan  tem 15 maart via onze website. Je vindt de link hieronder. Het uur van de les zal meegedeeld worden voor eind maart.

Er zijn funavonden voor de jeugd op vrijdag 26 april, 24 mei en 23 augustus. Er zal telkens een lesgever aanwezig zijn om de activiteit in goede banen te leiden. Je moet niet inschrijven vooraf.  Let’s have tennis-FUN…

Zoals eerder gemeld zal het tenniskamp doorgaan van 5 tem 9 augustus. Schoolgaande kinderen kunnen het kamp volgen. Schoolgaande kinderen van 2021 kunnen een halve dag aan het kamp deelnemen. Inschrijving voor het kamp volgt later.

Op zondag 23 juni wordt het clubkampioenschap gespeeld voor de jeugd van TC RWP. Het zal een feestelijke dag worden waarbij alle jeugdleden van harte welkom zijn, van beginner tot gevorderde.

Belangrijk is dat de kinderen zijn ingeschreven als lid om aan één van deze activiteiten deel te nemen.

31/03 Inschrijving KVT

Wil je graag enkel of dubbel spelen tegen mensen van andere clubs, dan kan je je nog steeds inschrijven voor KVT.

Inschrijven voor KVT dienst voor eind maart te gebeuren door een mail te sturen naar info@rwp.be. Gelieve volgende info door te sturen: naam en voornaam, telefoonnummer en emailadres en reeks waarin men wil spelen alsook het tijdstip waarop men thuimatchen wil spelen (vb. zaterdag 13.30uur).  Bij vragen kan je terecht bij Jan Hertogs (014/65 89 18)

06/04 Opening tennisseizoen

6 April is de opening van het zomerseizoen. Nadien kan je ook ’s avonds weer volop genieten van het tennissen en is de bar weer open.

No Replies to "Nieuwsbrief Februari"