Nieuwsbrief Maart

Beste tennisvrienden,

Ben je nog vergeten in te schrijven in één van onze activiteiten? Geen nood, je hebt nog enkele dagen om dit in orde te brengen.

Ben je nog niet ingeschreven als lid of ken je nog vrienden die willen inschrijven, kan dit natuurlijk ook nog steeds. Info vind je op de website.

Voor de Jeugd is er een wijziging in de kalender. De funday van vrijdag 26 april is verzet naar 3 mei omwille van Interclub.

15/03 – Volwassenen: inschrijving clubavonden en tennislessen

THEMA-AVONDEN
De dubbelmix is vervangen door thema-avonden. Zo kan iedereen, met of zonder tennispartner, komen deelnemen. We maken er gezellige avonden van volgens een bepaald thema.  Inschrijving vooraf is niet nodig. De eerste thema-avond staat gepland op 19 april. Meer informatie volgt nog via facebook.

MANNENBEKER
Het spelreglement voor de mannenbeker is hetzelfde gebleven als de vorige jaren en vind je op de website onder volwassenen/clubavonden. De mannenbeker start op 18 april. Per ploeg moeten er minstens 4 en maximum 8 spelers zijn. Inschrijving per ploeg kan via de website tem 15 maart. Deelname aan de mannenbeker bedraagt 10 euro per avond per persoon incl. drank.

Inschrijving mannenbeker

DAMESBEKER
Het spelreglement voor de damesbeker is aangepast en is hetzelfde als de mannenbeker. Je kan het reglement vinden op de website onder volwassenen/clubavonden. De vrouwenbeker start op 25 april. Inschrijving per ploeg kan via de website tem 15 maart. Deelname aan de damesbeker bedraagt 10 euro per avond per persoon incl. drank.

Inschrijving damesbeker

TENNISLES
Er is de mogelijkheid om tennisles te volgen op maandag-, dinsdag- of woensdagavond. Inschrijven kan tem 15 maart.

Inschrijving tennisles

GRABBELNAMIDDAG
Naar jaarlijkse gewoonte staat er ook weer de grabbelnamiddag op de planning. Iedereen die graag een balletje klopt, is welkom. Er wordt gestart om 13u. Inschrijven vooraf is niet nodig.

15/03 Jeugdactiviteiten: inschrijving tennislessen en kamp

Er is de mogelijkheid om tennisles te volgen op zondagvoormiddag van 9 tem 13u voor alle schoolgaande kinderen. De lessen starten op 21 april. Inschrijven kan  tem 15 maart via onze website. Je vindt de link hieronder. Het uur van de les zal meegedeeld worden voor eind maart.

Er zijn funavonden voor de jeugd op vrijdag 3 mei (opgelet: de funday van 26 april is verzet naar 3 mei), 24 mei en 23 augustus. Er zal telkens een lesgever aanwezig zijn om de activiteit in goede banen te leiden. Je moet niet inschrijven vooraf.  Let’s have tennis-FUN…

Zoals eerder gemeld zal het tenniskamp doorgaan van 5 tem 9 augustus. Schoolgaande kinderen kunnen het kamp volgen. Schoolgaande kinderen van 2021 kunnen een halve dag aan het kamp deelnemen. Inschrijving voor het kamp kan via de link onderaan.

Op zondag 23 juni wordt het clubkampioenschap gespeeld voor de jeugd van TC RWP. Het zal een feestelijke dag worden waarbij alle jeugdleden van harte welkom zijn, van beginner tot gevorderde.

Belangrijk is dat de kinderen zijn ingeschreven als lid om aan één van deze activiteiten deel te nemen.

Inschrijving tennislessen

Inschrijving jeugdkamp

31/03 Inschrijving KVT

Inschrijven voor KVT dienst voor eind maart te gebeuren door een mail te sturen naar info@rwp.be. Gelieve volgende info door te sturen: naam en voornaam, telefoonnummer en emailadres en reeks waarin men wil spelen alsook het tijdstip waarop men thuimatchen wil spelen (vb. zaterdag 13.30uur).  Bij vragen kan je terecht bij Jan Hertogs (014/65 89 18)

06/04 Opening tennisseizoen

6 April is de opening van het zomerseizoen. Nadien kan je ook ’s avonds weer volop genieten van het tennissen en is de bar weer open.

No Replies to "Nieuwsbrief Maart"